Az elmúlt években egyre nagyobb a száma a gluténérzékeny embereknek. Sok vendéglátó helyen sajnos ezek az emberek nem tudnak egy igazán finom süteményt kérni, éppen ezért (hogy mindenki egyaránt kaphasson egy ínycsiklandó és különleges desszertet), alkottuk meg a gluténmentes profiterolokat.

A profiterol gyártása során kizárólag minőségi alapanyagokat használunk és ezen felül kitüntetett figyelemben részesítjük azokat az embereket is akik enyhén cukorbetegek. Rendkívül fontos hangúlyoznunk, hogy nyírfacukrot használunk a mentes termékek előállításához, ezáltal az enyhe cukorbetegségben szenvedőknek is elérhetővé válik a profiterol.

Sokaknak problémát jelent a megfelelő desszert kiválasztása egy különleges napra. Legyen szó esküvőről, születésnapi buliról vagy egyéb rendezvényről, mi felsőkategóriás desszerteket kínálunk, olyanokat melyeket még sehol sem találhatott.