Fizetési információk

Webáruházunkban bankkártyával és utánvétellel fizethet vagy személyes átvétel esetén a helyszínen készpénzzel.

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházakban, mobilalkalmazásokban, vagy barátainak.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizessen kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező regisztráció, elég megadni a bankkártya számát, a lejárati dátumot és a bankkártya hátoldalán található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrál, soha többé nem kell begépelnie a kártyaszámot egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mail címe és a jelszava. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságot is növeli!


Fizetéshez használhat:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyát
  • Visa vagy Electron bankkártyát
  • Amex bankkártyát

Fizessen kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nem rendelkezik bankkártyával, a fizetéshez használhatja az előre feltölt Barion egyenlegét, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tud feltölteni, illetve amire ismerősei, üzletfelei tudnak pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mail címe és jelszava megadásával tud fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincs és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénzfogadás/küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havidíj sem.

Kövesse vásárlásait

A Barion alkalmazásokkal nyomon követheti vásárlásait a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlását, még azt is látja, mit vásárolt. Barion egyenlegét is itt kezelheti, illetve pénzt küldhet vagy fogadhat.
 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizze, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adja meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngészője zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.