Rólunk

A Profiterol Master alapítója 8 évig kutatta és elemezte a piacot, hogy a világban hol és milyen minőségben, milyen eljárásokkal készítik a legfinomabb profiterolokat.

A profiterolról tudni kell, hogy egy tradícionális olasz desszert és így is vált világszerte népszerűvé. Ezt a rendkívül finom desszertet nagyon sok helyen készítik és sajnos sok helyen rosszul. Nem minőségi alapanyagokból és közel sem hozzák ki ízvilágban azt a maximumot, melyre mi törekszünk. Cégünk vezetője ezért is döntött úgy, hogy egy olyan újítást visz bele a profiterolba, mely a világon egyedülálló és kizárólag minőségi alapanyagokat használ a desszert elkészítéséhez.

Több éves kutatás és kísérletezés után nyitottuk meg Budapesten üzemünket. Webáruházunkon keresztül bárkinek viszünk, aki szeretne egy különleges desszertet vagy szeretne feldobni egy nagy esemény (szülinapot, esküvőt, céges bulit, stb...).

Mivel a legtöbb étteremben a glutén és laktózérzékenyek nem tudnak egy finom desszertet választani, éppen ezért gluténmentes profiterolt is készítünk, ráadásul minden profiterolhoz nyírfacukrot választunk, mely által az enyhe cukorbetegek is fogyaszthatják desszertjeinket.

Renkívül széles hálózatot építünk, szállítunk éttermekbe, kávézókba és olyan vendéglátóegységekbe, akik különlegességgel szeretnék elkápráztatni vendégeiket.